PR Nöje AB gratulerar Robin Bengtsson och hälsar honom välkommen till Vänersborg och premiären av Diggiloo 2017:

Efter en rafflande final stod det till slut klart att det var Robin som tog hem vinsten i Melodifestivalen i lördags 11:e mars och vi vill passa på att önska honom stort grattis!

ROBIN BENGTSSON FIRAR MED DIGGILOO I SOMMAR!

ROBIN BENGTSSON FIRAR MED DIGGILOO I SOMMAR!
Bild från Robin Bengtssons Facebooksida.

Efter förra årets succé med låten "Constellation prize" gick Robin Bengtsson återigen in i tävlingen, med målet att slå förra årets femteplats. Med årets bidrag "I can't go on" charmade han både den internationella juryn och publiken och stod i slutet av kvällen som vinnare av Sveriges största musiktävling.

Vi är otroligt glada över att Robin är en av årets Diggiloo-artister och ser verkligen fram emot att se vad han har att bjuda på i sommar!

Bra jobbat säger vi även till Wiktoria som även hon gjorde ett starkt framträdande och kom på en sjätteplats. Och självklart följer ju även David Lindgren och resten av våra fina artister med i sommar!

Vårt 15-års jubileum i sommar kommer att bli fantastiskt och vi öppnar hela showen med premiär i VÄNERSBORG 12 juli. Nu börjar det bli tryck på biljettförsäljningen så gå in på diggiloo.com och boka Er biljett nu!

Hoppas att vi ses i sommar!

diggiloo2017

Diggiloo - Arena Vänersborg - 12 Juli 2017

PR Nöje AB står som arrangör för Diggiloo på Arena Vänersborg den 12 Juli 2017.

DIGGILOO FIRAR 15-ÅRSJUBILEUM!

Diggiloo är inte bara familjeunderhållningen med stort F. Det är både vårkänslor och sommarvärme i ett. Komplett med ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister som Tommy Nilsson, David Lindgren, Wiktoria, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis, Robin Bengtsson, Andreas Johnson och inte minst komikern Özz Nujen. Ackompanjerade av stort band, dansare och kör.

Succéshowen som för övrigt fyller moppe 2017, har setts av nästan 1,5 miljon svenskar sedan starten. Den är som vanligt sprängfylld av hits, humor och en sällsynt smittande spelglädje, fördelat på tre underhållande timmar. Så vrid upp dina förväntningar till tio och gör dig redo för en solsäker upplevelse – som garanterat kommer få dig att skratta, sjunga och klappa långt, långt efter scenbelysningen slocknat.

Välkommen till Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller att avnjutas på våra restaurangområden, vi serverar öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg. Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område.

I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER

På alla spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter Vänersborg, Rättvik och Båstad. Mer information om det samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com. Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. Nortic 0455-619700 samt lokala återförsäljare. Handikappanpassadplats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer. Grupper (över 30 biljetter), bokas via emilie@krall.se. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna). Biljettpris från 395kr.

INSLÄPP

Insläppet startar vid 17:00, showen startar vid 19:00.

PRESSKONTAKT

Magnus Stråberg, 070-5166090 eller pr.company@tele2.se

BÖRJA UPPLADDNINGEN PÅ WWW.DIGGILOO.COM