PR Nöje AB presenterar:

diggiloo2013

Diggiloo - Gullmarsvallen, Lysekil - 27 Juli 2013

PR Nöje AB står som arrangör för Diggiloo på Gullmarsvallen i Lysekil den 27 Juli 2013.

SOMMARENS STORA FAMILJESHOW MED HUMOR, ROCK, SCHLAGER OCH POP!

Nu laddar Diggiloo om för 10 nya år! Efter en fantastisk jubileumsturné 2012 fanns bara en sak att göra – en ännu bättre show 2013. Lasse Holm står inte längre på scenen utan lägger nu all energi på arbetet bakom kulisserna. Det bäddar för att Linda Pritchard, Andreas Weise, Charlotte Perrelli, David Lindgren, Jessica Andersson, Lotta Engberg, E-type, Per Andersson, Magnus Johansson och Mojje kan bjuda på en fenomenal show.

För ännu mer mysigt i det gröna har Diggiloo utökat kringarrangemangen. DJ Clabbe (Claes af Geijerstam) ser till att det blir full fart redan före föreställningen, Salvequick bjuder på familjeshow med Mojje, Voltaren bjuder upp till dans på dansbanan och detta år reser Diggiloo dessutom med egen restaurang, fylld av perfekta showrätter.

Showstart 19:00, insläpp från 17:00.

VOLTAREN BJUDER UPP TILL DANS MED DANSBAND

Succén från förra året kommer tillbaka – Voltarens dansbana. Den mycket uppskattade dansbanan kommer att gästa flera av årets Diggiloo-orter. Exakt vilka orter det blir och vilka dansband det blir är ännu inte klart. Så fort vi vet mer kommer informationen att presenteras på www.diggiloo.com

SALVEQUICKS FAMILJESHOW PRESENTERAR MOJJE

Barnen kommer att bli rejält underhållna då Mojje i år även tar med sig sitt band och bjuder på familjeshow innan Diggiloo börjar. Räkna med full fart och mycket allsång när Mojje äntrar familjescenen.

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Vi öppnar arenan och vår restaurang 1,5 – 2 timmar innan showen startar (läs på www.diggiloo.com vad som gäller för din ort). I år reser vi med en egen restaurang och kommer servera en läcker meny runt om i sommarsverige. I vår restaurang finner du rätter som passar utmärkt att ta med till picknick filten eller att avnjutas på vårt restaurangområde där vi också serverar öl, vin och alkoholfria drycker. Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, nyckelringar, kepsar och filtar. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER OCH INFORMATION

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com.

FÖRRA ÅRETS SUCCÉ

Ta gärna en titt på hur det såg ut förra året på Gullmarsvallen! Klicka här!